SATUJEN SALAISUUDET-Taruterapia ryhmä etäyhteydellä torstaisin klo 14-16/ RYHMÄ ON TÄYNNÄ!

Sadut itsetuntemuksen ja voimaantumisen välineinä

etäyhteydellä torstaisin klo 14–16

1.10., 8.10., 22.10., 29.10., 5.11., 12.11., 19.11. ja 26.11.2020

Ohjaajana psykoterapeutti, kirjallisuusterapeutti Silja Mäki, Psykoterapiapalvelu Silja Mäki

Kuva kirjasta Katinka Tuisku: Kuun ja Auringon lapset

Voisiko elämän tiivistää satuun?

Haluatko kokeilla uutta tapaa tarkastella elämääsi?

Kaipaatko hengähdystaukoa koronalta tai mahdollisuutta jakaa sen herättämiä tuntoja?

Entäpä millainen satuhahmo korona olisi?

Tule tutkimaan itseäsi ja elämääsi satujen lukemisen, niiden pohjalta kirjoittamisen ja tästä viriävien keskustelujen innoittamana. Ryhmän tavoitteena on antaa mahdollisuus tunteiden käsittelyyn ja sitä kautta voimavarojen lisäämiseen. Satuja ei tarvitse tuntea ennakolta eikä olla taitava kirjoittaja. Kokeilunhalu ja leikkimielinen uteliaisuus riittävät. Punakynää ei käytetä. Kirjoittajat houkutellaan kirjoittamaan pienten kirjoitusharjoitusten avulla.

Taruterapia on kirjallisuusterapian muoto, jossa satuja ja tarinoita käytetään terapeuttisina välineinä itsetuntemuksen kehittämisessä, vaikeiden kokemusten työstämisessä ja voimavarojen lisäämisessä.

Haastattelut ryhmästä kiinnostuneille ovat to 17.9. ja 24.9. klo 14–16.

Varaa pian aikasi Zoom-etäyhteydellä tapahtuvaan

haastatteluun (noin 20 minuuttia).

puh. (09) 1351 268 toimistoaikana.

Ryhmämaksu on 50 euroa.

Ryhmän järjestää Suomen Valkonauhaliitto

yhteistyössä Agricola-opintokeskuksen kanssa.

Suomen Valkonauhaliitto, www.suomenvalkonauhaliitto.fi